Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pita el baketa i on nekako 8000 razvuče mjesečno
Ovaj i Stevandić da se ubace krmetnjak niko ih ne bi razlikovao od pravih stanara.
I lici na te stanare bas onako masno!
Druze on ima stvari koje treba održavat. On 3000 u jutro potroši.
Jbg,dok poplaća struju,vodu,smeće,telefon,malo se podmiri,jedva mu ostane za heineken i marlboro..
Pade mi ovo prvo ma pamet: https://youtu.be/LUrLacHbGLc
Samo koka ga košta mnogo mnogo više
Ju Bas mi ga je zao
Pomoci ce njemu Putko,pa on ga je i napravio bogatim
Šta će jednik Dođe mu struje mjesečno 3 milje Normala da će kukati Žao mi čoika 😂
Nek pita el baketa i on nekako 8000 razvuče mjesečno
ne mogu da vjerujem da ovaj ruski oligarh ne zna kako će da preživi,evo ti savjet besplatan.u oktobru su izbori u BIH,trkom u G.T. i osnuj stranku RUSKO-SRPSKI SAVEZ i dobit ćeš minimum 90% glasova serva u G.T.,čak možeš da budeš i predsjednik G.T.ne mogu da vjerujem da vi rusofili niste se ovog sjetili,baš ste me razočarali.
Šta bi onda reko jadni Nikola Špirić, on ima stan u Beču.
To je Jevrej a ne Rus
Objektivno je €3000 jako malo za njega, valja odrzavati silnu imovinu koju posjeduje… vjerovatno samo za nekretnine koje posjeduje mora izdvojiti najmanje €10000- €20000 mjesecno… glup clanak, a jos gluplji oni koji ismijavaju… Daleko da podrzavam ovakve tipove, ali konkretno za clanak, cista logika 1+1=2.
Cilj sankcija je i bio da ne bude u stanju da održava te nekretnine. Ovih 3000 su mu samo za život. Nekretnine su mu svakako blokirane.
Znan ja cemu sluze sankcije, ali njemu smiju jer se zali, sto nije logicno. Nekretnine u Rusiji, kojih 100% ima nisu blokirane. Za njegov zivot, u kojem ima mnogo vise financijskih obaveza nego normalan covjek, 3000 je mizerija.
Haj sta ima veze , pa i ovi iz rs sjede u takozvanim zajednickim institucijama drzave BiH koju ne priznaju i cuclaju oko 3000 Eura mjesecno . Ma ko to rece nesto o dvolicnjastvu ? Cuclari .
Žao mi ga