Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza 100% si u pravi, da je nama vise takvi dogurali bi daleko. Masala samo nastavi tako.
Masala djetica :D
@miza Ne seri! Moja kona Zdravka za svoje cvijece govori MasAllah svaki dan tako da ne vidim u cemu je sporna ta rijec :)
nije mi jasna sljedeca stvar: svako komentar na neku vjest pocinje sa masala,vako nako.koji vam je vise,jel ovo mozda neka vehabijksa stranica,uredu kad se to misli u sebi,al tipkat stalno ne svatljivo.il se ovim zeli reci citateljima (od momka koji je zaduzen za to-da tipka MASALA),da su dosli na muslimansku stranicu,pa dragi ljudi,budite primjer drugima,pokazimo da nismo kao oni..
Ja kad sam se rodio i kad su me stavili na vagu, feder odmah puko......rece neki glumac vrli........neka je zivo i zdravo
MasaAllah, Neka su živi i zdravi
na dijetu odmah
Svaka čast! De ba hm što si pesimista? Možda ovo majci nije prvo dijete, pa je ovo prosto imalo više prostora da se razvija, a negdje sam pročitao da su mu krupni roditelji!
Dijete je definitivno pretesko. Najvjerovatnije je majka bolovala od povisenog secera u trudnoci bzw. secerne bolesti trudnica, koja na zalost nije na vrijeme utvrdjena. Pitanje je kako ce se to odraziti na zdravlje dijeteta....
Mašala!
MasaAllah djetetu, jadna li mu majka! Nek mu je sretan dolazak na ovaj svijete....
Ovo u septembru odmah u skolu :)
masala djetica sto se rodio
Ko je koga tu rodio...