Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Amerika dobra sigurno, ali nije ni blizu da bude najvece zlo svijeta. Ne biste pisali komentare ovdje sada da vam nije Amerike.
Ja sam taj show gledao kao mali,i nije me bilo briga da li je namjesten,samo nek se udaraju.Najvece zlo na svijetu je religija,sa zapada ili sa (i)stoka.
sva zla su proizvod amerike to znaju i djeca pandorina kutija ameriku velicaju jedino zaostali primjerci ljudske vrste @vivalaUSA jel i ti mislis da u show-u jerry springera nista nije namjesteno hahahahahhhaha
hahahah al ti mala izbi zube
I ti se nasao/la govoriti o olosima.
ja mogu alatom da pucam.......ako ima koja treba ovdje da mi bude meta, neka se javi...
zasigurno ne na stranicama koje ti posjecujes :D da si uredan u glavi koliko na metadonu stvari bi bile drugacije poredane u tom ambisu kojeg nazivas mozgom...fuflajga USA!
Americki specijalac,saljite ga u Avganistan.
Sav svjetski olos u Americi,gdje to procita,and yea,pljuc ti na baku :)
Pohvalno za Ameriku je jedino to sto je sav svjetski olos na jednom mjestu i sto ih od civilizacije razdvaja prirodna granica-omanji okean....da je dva puta veci bilo bi premalo....pljuc sick Americans!
j.e.b.i. ga, ameri su takvi, i bez ruku vole pucati iz pistolja. lik je super kad kaze: ako hoce da se zaj.e.b.a.v.a.j.u sa amerikom neka samo dodju.
možda je i bolje što nema ruku