Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogami njegova mama ce umjesto 45 dana pauze morati cekat bar 80 dana, strado je tu phicic...
Moja brat i njegova supruga dobili su djevojcicu tesku 5.3 kg ... ne cudi me, desavaju se i kod nas ovakve stvari, samo sto smo se svi mi zabavili \'\' problemima\'\' pa ne pridajemo tome veliki znacaj. Nek je bebach ziv i zdrav ... :)
vlaska glavonje....
p.s. a o ljepoti da ne pricam...
nas hari (sila....jdzic)) je mnogo veći i \'teži\' i jači!!!
jadna zena valja je ovo izbaciti, a i sada deverati nece biti lako..
Masala, masala...nek je ziv i zdrav!
mnooooogooo slatka beba :))))
Ma malog nabiflali proteinima heehehe veliki klipan uh ima da bude car medju bebama niko mu nista nesmije hehe ima da ih sviju popisa a oni nesmiju mu ni zucnuti majek mi kao da ga je slonica rodila hahaha.
kaže nije moje dijete, a vidi njih dvoje ima ih pofajn mašala
veliki beban
waooo :) :)