Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj debeli otac ove istetovirane ku*ve je bas kreten. Kcer mu se slika polugola po instagramu/fejsu, sise joj vire, a on umjesto da je malo ukori on jos je kopira i pravi majmuna od sebe da bi dobio koji lajk. I sto me nerviraju ove poze na trecoj slici. Pogledaj onog kretencica iza. Kakvi su ovo muskarci? Jel ovo musko? Kakve su ovo poze? Nazalost i ova nasa djeca sve to danas kopiraju sto rade ovi americki instagramasi i fejsbukasi jer je to u trendu, moraju biti cool.
Eto kod nas je živi rahatluk, kćerke sve na svom mjestu, ni jedna se nije tako skinula i pokazala svoje atribute. Ah izvinjavam se slike sa ljetovanja se ne broje, to je normalno objavljivati.
Pa sto je kurva ako je obucena kako tebi ne odgovara primitivac jedan neodgojeni.
Žao mi ovog starog što kopira kcerku ako misli da je smijesno ovakvo ponasanje
Koji debilizam...
Slika 2 .Jel ona njemu mama
Kooma haha
Glupostu na sve strane
Usraću se od ovakvih članaka
Cccc
Kakva glupost,Boze sačuvaj
kakvim se glupostima ljudi bave