Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su pitali jednog gospodina zasto vise ne nazove djevojku kad spava s njom on kaze da je to kao kad ribar uhvati ribu i vrati je nazad u vodu.
ikmale je srece da je kakav balkanac bio zavrsila bi na rostilju
tek skontah o kojoj se ribi radi,"pilana"?cini mi se da se u moje vrijeme drukcije zvala?ili je ovo novi pravopis kao npr "sigurirati"
da je ribar ulovio zlatnu ribicu koja bi rekla ispunit cu tri zelje jednom od kupaca ali se dogovorite kojem izbio bi belaj ko na vlasicu od strane ucesnika eurosonga umjesto torbica bi letile peraje stapovi i blushalteri a ribica bi rekla ko vas yebe i otplivala
@kutrovizija2 ... mastovit si :D
svaka cast za vracanje ribe u vodu.
di si moj dragi hejteru, svaki dan me obasipas ovim divnim minusicima. ljubi te tvoja pini :-****