Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ovi plakati i reklame nisu efikasni,ne bi se ni koristili. veliki je to uticaj na mase,dobro je to istrenirano drugim stvarima.
njihov posao definitivno nije lak, a nije ni sprej.
it's the hat :D najjaca...
Meni je klupa Kit-Kat dobra, vidi se ko voli cokoladu. hahah :D Kako si mi, nadam se da se nije puno posla skupilo? Samo laganini ;-) :-*
uh, ja se na klupu muhajem 2x navrnula... mmmm cokoladaaaaaa :))) posla k'o u prici, taman se kolegica ljutnu sto necu na sijelo, a ja ovamo se ne vidim od gomiletina... ali polako, pa dokle se stigne... jesi mi ti ok? djecica? jesi bona isla na more, kakvo tebe vrijeme potrefi? mene nekim cudom potrefilo super, vec sutradan po nasem odlasku bio prolom oblaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
dizem kredit zbog ovih reklama!!!
Bitno je ono što ti treba i šta možeš ;)
Zbog nekih čovjek poželi isprazniti i želudac a kamo li novčanik.
Reklame su super super ali... Zahvaljujuci vlasti u BH, prosjecni BH gradjanin/seljak vec ima ispaznjen novcanik!
Hajde sto je ispraznjen novcanik, nego sto je jos i u dugovima, kreditima...
Uvijek kad pogledam dobru reklamu odem do trgovine i nakupujem tovar tog proizvoda... Problem je što mi neki baš i ne trebaju, npr. Always s krilcima :D Ko to još kupuje nešto zbog reklame majke vam???
Koji hotel, koji stan, kad je sve na meni lažno, dok se lice pravi važno