Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu su ženu svi voljeli
Osim Charlesa...
Svi su prijatelji Bosne kad nemoju nikakav uticaj ili vlas. Kad dodu na vlast onda nista ne urade. Mislim najvise na Klintona i Bidena . ...
Danas bi Dijana stala na stranu palestinskih zrtava genocida i onda bi opet bila ubijena.
Zato su je i ubili vjerovatno, jer se zalagala za zabranu nagaznih mina. A bila je toliko popularna da su mnoge zemlje bile spremne da potpisu zabranu.
Grobari ljudske civilizacije došli u Bosnu da nekoga žale 🤣🤣🤣... oni mrze Srbe iz Geostrateških razloga da Rusi ne izađu na Jadran preko Srba. Zato je Dijana plakala za Bošnjacima.
"Kako zemlje koje proizvode i trguju oružjem mogu imati mirnu savjest dok se događa razaranje ljudi?" Njeno misljenje se nije uklapalo u kraljevsko, zato su je i ubili.
Ubijena jer je napustila kodeks i otuđila se od plave krvi.
Novinar da bolje istraži koje gradove je Diana posjetila! Ako informacije vadiš sa tiktoka, nisi ti jarane za klixa
Goodbye England's rose, may you ever grow in our hearts And it seems to me you lived your life like a candle in the wind Never fading with the sunset when the rain set in And your footsteps will always fall here along England's greenest hills Your candles burned out long before Your legend ever will...
Jedini normalan i dobroćudan insan sa Zapada, zato su je se i riješili. Diana ❤️