Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jestt bas.ucvrscena platforma na krovu vozla je slucajnost! :)
Namjesteno!
Ma naravno, zamisli slučajnosti da ovako auto stane i ima ovo na krovu i kao radnik na benzinskoj ovako pleše i ovi iza to slučajno snimaju i to sve od početka. :)
@semsopoplava u rusiji preko 90% učesnika u saobraćaju imaju kameru u autu i snimaju dešavanja na ulici, pošto je tamo divlji istok, koji je divlji od čuvenog divljeg zapada :D te s toga to što je snimljeno od samog početka ne treba biti nimalo čudno ;) A ipak mogu vjerovati u ovakve gluposti, jer imao sam prilike biti u rusiji i ovo onda nije ništa neobično...svakako su mahniti svi redom :D
Lik je stvarno lud.
...more ladara svašta izdurat' :))