Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privlačenje pčela na tijelo pčelara vrlo lahko je izvesti kada se po tijelu ili odjeći nanese matični feromon koi privlači pčele.Inače feromon se može nabaviti u bolje opremljenim pčelarskim radnjama a pčelari ga koriste za privlačenje prirodnih rojeva na željeno mjesto (u ovom slučaju na tijelo pčelara) neku lahko dostupnu granu stabla i sl. Ovaj postupak je lahko izvodljiv za svakoga jedino što je potrebno ostati miran bez straha a pčelari to lahko postižu jer poznaju život pčela i sve ono što pčela voli ili ne voli.
Sta kad mu udje u nos?
Ja bih ubo ovu malu kineskinju
zamisli sex u ovakvim uslovima ;))))))) jos bolja ideja je da nasi poljuprivrednici ovako dolaze na proteste
jao,prekajake slike !
jesul to ti iluminati masonci
Ispod vrata zavežu pčelinju maticu koja lući feromone koje privlače čitavu koloniju pčela i ujedno ih umiruje tako da ne napadaju.
Velahavle sejtanska posla...