Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabog da nijedno oruzije na svijetu ne radilo nikada
Nije ovo ništa. U jednoj pečini našli palicu iz kamenog doba. Još uvijek radi.
A sto se onda izmislio AK-47 kada ova radi.O da Klashinkov je izmislio zato sto se upravo ova kvarila(samo sto je ova drzana u trezoru 70 godina)
A sto se onda izmislio AK-47 kada ova radi.O da Klashinkov je izmislio zato sto se upravo ova kvarila(samo sto je ova drzana u trezoru 70 godina)
moja puska u gacama jos puca a 77 je godiste
mescini da tebi mozak ne puca
"vojska rs" najbolje zna kako je ovo oruzije radi. Sa njim smo ih tukli gdje god smo stigli.
@Prekaljenuborbi Bilo je ovih pusaka na pocetku, uglavnom u TO BiH.
Vidim da i novinari Klix-a daju svestrani doprinos Balkanskom buretu baruta povremenim rubrikama o naoružanju.
Glavnu prednost ove puske nisu napisali! U samom mehanizmu postoji dio koji je od drveta, i puska nije ledila kao ostale...To je njena najveca prednost bila u uslovima.ostre ruske zime.
sjecam se ove puske iz Call of duty United Offensive pa onda u multiplayeru se igralo, team deathmatch
PPŠ ili ti pravi pravcati šmajser. Ako ga jače spustis na zemlju, kundakom prema dole, par komada prokleti pokraj glavuse, ali već nakon par puta se priviknes.
Al capone je koristio tompsono (americka proizvodnja) i dosta veci kalibar 45 a ne ovog rusa. Nije ovo tepsijas ovo je dobosar a tepsijas je naziv za mitraljez koji je imao magacin municije slican tepsiji i bio je sa gornje strane mitraljeza. Mala obuka iz naoruzanja.
PPŠ, s tim smo se od četalja branili na početku rata... opasno oružje, znalo samo početi pucati ukratko rusko smeće
Napravili ste vi zapadnjaci dugotrajnim ono što uništava čovjeka, dok ovo što čovjeku koristi ne može izdržati ni par godina...
7.62x25mm
Kad to vulin vidi, trszit ce donaciju od putka .. a oni ce njemu donirati nekog cuceka sa kosova ..