Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kralj da to i kod nas uvedu :)
Tako su i meni poslužili u restoranu BLU LINE (MASLINA), ali nisam pucao, već sam platio i nikad više tu nisam jeo.
...i niko nikad obolio nije. A postoji i naučno objašnjenje zašto je to tako: zbog ogromne količine bakteriofaga koji prerade sve prije nego se iko drugi zarazi
Na svetoj rijeci Indije, jedan vjernik s-e-r-e i p-i-š-k-i pored plutajućih leševa uzvodno, pa to voda dalje odnese malo nizvodno, kad tamo drugi vjernik se kupa i umiva i kad ožedni popije malo ... važno je da se slavi LJUBAV, a to što haraju boleštine, pa većina umiru relativno mladi, to nikoga ne zanima.
...sjećam se dok je preko puta bio granap...doveze lola klasovu panju u gajbama...desi se pa ispadne gajba...panje k\'o klikera po asfaltu...sve se to lijepo ponovo složi...i prioda :)
Da \"sjo\", u Indiji je bitno da se mnogo slavi ljubav, demografska eksplozija, i da se posjeduje nuklearna bomba ... ... a to što ogroman broj domaćinstava nema barem neki osnovni sanitarno ispravan WC, niti kanalizaciju, to je sporedna stvar.
a šta mi svakog dana jedemo ne samo u aščinicama? od brata mi sin radio godinu dana u jednom od \"najboljih\" sarajevskih restorana, kad mi je ispričao kako se spremaju jela, kako se čuvaju, koliko puta se odmrzavaju i zamrzavaju, koliko puta se stvari kao grašak koriste iz konzerve, koliko puta se po odlasku zadnjeg gosta ISKLJUČUJE frižider, koliko puta šnicla padne na pod kad je već gotova - pa neće je valjda baciti? išao sam 35 godfina po kafanama, mogao sam i priuštiti, pristojno zarađivao, nisam baš svakog dana ali me je 30 glavnih sarajevskih konobara poznavalo. kad mi je ovaj momak ispričao šta se dešava \"sa druge strane zavjese\" prestao sam - odem još na kafu, čaj ili pivo, kad je toplije na bozu, ali na ručak ili večeru - NIKAD VIŠE
stvarno steta sto ga profuli,....ja bih bio precizniji sigurno.
Sto ga promasi
Možda mu je servirao teletinu ili govedinu ?
SVAKA CAST! TAKO I TREBA!!! NAPLATE MAXIMALNO A BAJATO DO BOLA!!!
ritualno se kupaju u lesevima i smecu, a eto smeta sto je neko prije zvakao hranu. svasta.
SMAK SVIJETA JE BLIZU! VJERUJTE U MAYU DŽ.Š. I SPASITE SE DOK JOŠ MOŽETE NEVJERNICI !
eto nije samo kod nas de se puca.