Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok evropa pravi sindikat za prostitutke, mi nemožemo ni za državne službenike da uredimo sindikat kako valja, to nam je naša država, jad i čemer u kojem se i sindikat podkrada
znaci i ceca raznatovic pici a Zenevu :-)
Legalno bi trbalo da bude sve što čovjek radi ili zamiljšlja. Inače su određene skupine ugrožene.
---- Prema riječima Don Juana iz Zdravstvenog centra za klijente seksualnih usluga ----- Budaletine, ne postoji takva ustanova u Zenevi, ni u Svici. Pun je tekst drugih gluposti, ali smo navikli od kliksa.
>>Prema riječima Don Juana iz Zdravstvenog centra za klijente seksualnih usluga
živim nešto dalje, ali redovno se odvezem do ženeve. ima ih par i u mojoj opštini, ali su brate nekako tvrde. u ženevi ima svega, od kineskinja do indijki, a ja našao i dvije naše, jedna se zove šuhra, starija raja sjetiće se sarajevske šuhre, \"vojničke majke\"
Da je otic u Amsterdam, da i moj doro sunca vidi ;)
...kad će slično i za nas muškarce napraviti...
bio, vidio. Centralna Amerika rules