Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stare mi moje, meni vise lici na onog turbo folkera sandzakliju Šekija Bihorca,
Da si našao dobrog dilera, za 5 minuta bi bio šta hoćeš hahahaha..
Treba spojiti onu cvaku iz Liverpula sto je skrhala pare da izgleda ko Boratova neuzvracena ljubav sa ovim hajvanom, they are perfect for each other.
Superbudala
spiderman..
Hajd da liči na supermena, pa čovjek bi rekao vrijedilo je bacit pare. Nego liči na največeg debila.
Koji ti moraš imati mentalni sklop da ovako razmišljaš
ja sam nekoć čitao strip u kojem ona lois lane (treba od supermena op. kom.) hoće da mu makazama ošiša onaj vragolasti čuperak na čelu. kad, ne lezi vraže, makaze pukoše. jel i ovaj hairlija napravio kosu da mu bude k'o u supermena? ako nije, ništa mu se izgled ne pika. ako ne zna đe će napravit', nek pita dinu merlina, njemu svako malo naraste kosa. bezbeli od kriptonita.
dini merlinu raste kosa od karabegionita.
mislim da je karabegonit slab za dinine ruse kose. vjerojatno ide u deutschland po neki njihov mineral. bolje da je meni dao stoju, ja bih ga uvijek zvao čupo
Boze samo pameti i zdravlja
divno, sad se k'o supermen pokusaj zaustaviti voz golim rukama. To ti je dzabe.
Poleticu, poleticu...
Nije bolest sve sto boli
Nije normalan!!!!!!
Novi michael jackson...
Trebaš biti toliko RETARDIRAN !! CC