Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sexleksaker, vagina, anal dildo, potensmedel, penispump, glidmedel, kondomer, billiga sexleksaker, dildo, sexbutik, sexshop, dildos. http://intimleksaker.com http://intimleksaker.se sexleksaker - intimleksaker.com sexleksaker - intimleksaker.se
NE MOGU DA SE REGISTRUJEMM!!!!!!!!!! a bas dobra macka :D :D, ubila majku, cacu, i usput jos nekog
A sajt se zove Konju Ga Harmoni :))))))
ziku deb-ilne slike hahaha
Ova sa slike bas otvorila dusu :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Convictions: I beat up this bitch cop with my bare knuckles and she died so I’m done for life. ova se pomirila s tim (:
evo jedna pise: Convictions: Drug deal went bad, next thing you know, I got hauled off for killing a cop. I’m a good person. zove se Name: BrandiY, ima 20 godina iz Kalifornije je jos pise: Hobbies and Interests: I play ping pong and dream I’m playing ping pong somewhere else not prison. bas je dobra. sad bih je ozenio.