Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzecu dva
Ja konto neko Edina na Pik stavio :P
Jok Edina, vidis da je ovaj dijamant jeftiniji... max 19 miliona
Lijepo je to Karleusa rekla: "Oni su cisti i uvek isti nikada zene ne lazu oni su vredni oni su verni nikad im zbogom ne kazu"... Valjda su zato i skupi..
jel se zajebavaš il fkt citiraš Karleušu mrtav ozbiljan?!
Obicni sarkazam.. Mada sam mogao reci i da je dijamant najtvrdji mineral u prirodi, modifikacija ugljika, nastala pri visokim temperaturama i pritiscima.. Posto je najtvrdji materijal koristi se za rezanje, brusenje, busenje, poliranje itd...Na Mohsovoj skali ima tvrdocu 10.. Da opravdam davno upisanu ocjenu iz materijala. Mada ga zene vise vole vidjeti na prstenu...
...Dijamant...
Koh-i noor,......105,60 karata......
..."sjaj zvijezde" ili tako nekkao u prevodu...najveći dijamant na svijetu...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
E čuj 19M dolara :]