Igračka vrijedna 37 miliona eura
0
Prodaje se najveća kolekcija vozova na svijetu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu da dodjem do odredjenih kataloga za stare i nove vozove igracke! Zeleo bih da napravim za decu veliki plato sa vozovima koji su u pokretu! Unapred hvala!
Skoro ko Džeko!
imam i ja kolkeciju gelera iz perioda 92-95 svih mogucih kalibara..ima li neko zainteresovan?
jarane ne bi, da imam 67 godina i cijeli zivot sam skupljao ne bi sigurno jer sta ce mi pare u tim godinama, radije bi ostavio muzeju da ostane nesta iza mene moj hobi i neki trag a kao sto kazem mozda su mu i pare drage a mozda mu trebaju za nesto prije cu reci trebaju jer bi puno ranije sve ovo onda prodao
eih jarane,30 miliona moze biti njemu i jos 20ak mu generacija potomaka da nista ne rade..Nebi prod\'o malo sutra za te pare.
Neka kupi zeljeznice federacije.Raritet
ne kontam ja da sam skupljo nikada ne bi prodao jer sam ulozio trud u to i to je nesta sto me cini sretnim, radije bi poklonio muzeju... al ko zna mozda mu trebaju pare za nesta...