Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok ima budala da bacaju pare na ovakve stvari i treba ih derati. kvalitet cijenim i postujem, ali to nema nikakve veze sa \"dizajnerskim\". isto smatram i za sve one koji kupuju kojekakve dizajnerske artikle, tipa guci, a najdrazi su mi oni koji kupe majicu na kojoj pise bebe i plate kroz nos.
J on mater svoju ljudi nemaju da jedu a on nesto sere
Ja sam ovakvo jedno odjelo dobio u Merhametu samo ne znam jel ista marka?? i one strafte/linije se na mom odjelu bolje isticale (valjda sto je bilo novije od ovog sa slike)
Mislio si reci ;\"deri peri samo nemoj kvasiti\"
@neretva Ovo \"peri-deri\" mi je najjaca izreka :D I ostali komentari su cute,ali to samo Bosanac tj Hercegovac moze.Najsladji smo kada je se sprdat.
@SNJK, moze moze, naravno, zaboravih napisat \"peri deri s***\" :D
ma ovo je odjelo \"peri deri\" :)
Morel\' se posr*t\' u ovo odijelo?
Jeli ovo odjelo neuništivo, da ga ja kupim. hahahaha
Ama nije on dorasto Granoffu. :) Imamo i mi svog pulena, koji se \"obogatio\" u F.C. Sarajevo i onda se počeo baviti dizajniranjem.