Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme cesto na posao odem sa bajkom. 20 minuta mi treba. A znalo mi se desiti da sa autom idem 45 minuta, zbog nasih saobracajnih kolapsa. Znaci zdravije svakako. Cuvas okolis, manje stresa i nabijas kondiciju.
Ovo su sejtanska posla i to je nama pravim vjernicima zabranjeno vozit. U svetoj knjizi Kuranu pise da se samo magarci i deve smiju jahati, za tocak nista ne pise. To su kjafirske izmisljotine.
Volio bih da svi ljudi voze bicikla, i da ima sto manje automobila
Takozvani "Guza Slow Motion".
U bosni cim vozis biciklo seljak si.
ma kod nas je bitno imati sto bolje auto da se vidi da se ima .... na fazon samo sirotinja ide biciklom
Slazem se pogotovo sa masinama iz drugog svjetskog rata
KOLIKO SU OVI NJEMCI OLAKSALI LJUDIMA ZIVOT SA SVOJIM INOVACIJAMA SVAKA CAST :)
A koliko smo mi Jugosloveni olaksali Zivot Svijetu od Nikole Tesle,Milutina Milankovica do Mihaila Pupina 👏👏👏👍👍👍👌👌👌
@Istocnjak84 realno, Tesla bi se tretirao kao lokalna budala i nikad niko ne bi ni chuo za njega, da nije otishao u USA.
Eh da je nekako dodatno promovisati biciklizam u BiH... Umjesto autom na posao, ekonomičnije i zdravije je biciklom... Isto tako i vikendom u prirodu.