Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao gluposti, od jednog jedinstvenog intimnog trenutka prosidba je postala ocajni cirkus, ma fuj citav svijet se izoblicio i otisao dodjavala..
budala
UBI GAAAAA
GORILI GORI
What a retard!
ahahahahhahahaha ludara =)
I treba ga zapaliti kada je zaprosio krme. Treba ucesti zakon po kojem je kaznjivo izlaziti na ulicu osobama koje ne drzi do sebe i svoje kilaze, a kamoli im pruziti priliku da se razmnozavaju.
gori ljubav, gori vatraaaaaaaaaa.....
koke će se zapalit , jer mu je život otišao dođavola ...
blago njoj sa ovako finim covjekom, vjerovatno ce je spalit kad mu dosadi
Plamen od ljubavi, Jer ako ti dam plamen od ljubavi jedna noc i jedan dan tebi bit ce dovoljan.. :)))
u danasnje vrijeme je bas tesko biti budala
Ma koliko to moras biti \"inteligentan\" da se zapitas dali je namjestaljka! Da nije, vjerovatno ne bi covjek mirno stajao i pricao sa djevojkom dok gori!!!
kreten+luk = kretenluk
ma namjestaljka, nije slucajno bazen tu bio
Zna li itko sto je sa wilijem, sto ga vise nema?