Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi nepismenjaci. Ne radi se o veličanju Hitlera, nego o njihovom stilu, vremenu. Bili su ispred svih sa znanjem, modom itd.
@VivaLa. Nacistička Njemačka bila ispred svih? Naučnim radom možda. Ali su ga zloupotrijebili.
@rasap Čemu taj upitnik? Zamalo su pobijedili. Nego, ne radi se o veličanju Hitlera već je stvar u tome što su toliko napredni bili za to doba što se tiče tehnologije,najjači inženjering isto tako i moda, premoderno za to doba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niste vi jos vdijeli Baketove kasike....zlatne
Bolest sa njim pojeo...
kazu da je kupac neimenovana A. Merkel
Koja elegancija jos i dan danas. Nacisti su imali najljepse uniforme i opremu do dana danasnjeg. Recimo SS oficiri i njiove uniforme, kozni kaputi itd gotiva nema sta.
pa nije toliko ni skupo,ovo bi svaki hrvat kupio da je imao priliku !
Ja bi prvi kupio da sam imao priliku, ovo je investicija pun pogoak.
Gori su bili ovi nedavni zlocinci iz minule agresije na ovu zemlju.Mnogi od nas su svjedoci da je Hitko imao mnogo vise postovanja i prema religijama i prema bogomoljama od srba i Milosevica koji su redom palili i unistavali i katedrale i dzamije
jes vala, velika gospoda, samo nek moje etnokonfesionalno pleme ne diraju.
“U Velikoj Britaniji nije ilegalno prodavati nacističke povezane s nacizmom.” Šta je pisac htio da kaže???
pa jeli nije sa ovim kasikama "prorocica" Azira proricala sudbinu nepismenjacima?
To sto ljudi kupuju nesto sto je dio historije ne znaci da velicaju taj isti period ili one koji su je krojili seljacine zatucane
Tolike pare za ovu starudiju.
Kako mu se tresla lijeva ruka viljuska je bila ko ubodna pila
ja ovo dzaba ne bih uzeo....
Zato sto si Srb i glup.... Ja bi se nasopo sa ovim pa uzeo 20 000km hladno...