Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ZABORAVITE DEAKTIVIRATI RACUN NA FACEBOOKU DO 21 MAJA!!!!!!!!!1
ja reko przivjela slom srca iz ljubavi .pa da pouceni njenim iskustvom spasimo svoje srce kada ono saobracajka.osta ja slomljenog srca.
skaute, svrsim ti nani i mami po celu pa nek onda udaraju glavu o glavu. i ko pobedi normalno, poserem joj se na sisu.
Kad vidite bolesne i idiotske komentare, tipa na vrhu ove liste, MOLIM VAS nemojte se upecati i odgovarati na njih. Bez obzira koliko bolesni bili jednostavno ih ignorisite. To je jedini nacin da se ova stoka usuti.
Koji komentari, hajmo sada svi - SIVA MASA ->PONOS NASA... SIVA MASA
Kada dragi Bog odredi nesto tako bude, nije to nikakav fenomen. Uvijek je lijepo cuti ovakvu pricu.
@Role potpisujem tvoj komentar svaka ti cast.
Musliman je spasio s Bozijom pomoci.
Nazalost, umjesto da komentarisete ono sta treba da se komentarise vi besposlicari pisete gluposti i tako vam prolazi vrijeme i zivot! Radni logor je za vas a ne da vam roditeli plaacju racune za internet dok zivite u sopstvenoj zabokrecini! Sramota!
hahaaa...Ovo volim procitati - Abbas Rashid kardiolog koji joj je spasio zivot...sto ga ne oslovise kao teroristu obzirom da je musliman...ali...ipak se vidi da su ljudi bolesni kada pricaju nacionalisticke bolesne price...
\"Doslovno sma preživjela slomljeno srce.\" Vidim da ima problema i sa pravopisom
Jeb..ote Tito kakva je ovo stranica, sta je ovo u PM ???!!!
kospicaru svrsim ti mami u nos i poserom joj se na sisu i nek onda tvoja nana polize ostatak cumeza...
e jbt nezna se koji je komentar bolesniji
mido, svrsim ti mami na facu i nek onda tvoja nana polize speermu.