Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj sa CRVENOM SAKSIJOM NA GLAVI NA PREDZADNJOJ SLICI??? PRD4EVER
Sarajevo-x.com su ponekad neznalice. Na slikama pišu \"Jedi\" umjesto \"Yoda\". A najsmješnije je ono gdje piše \"Glumac serije Star Trek\" hahahah!... Karakter se zove Spock, a glumac Leonard Nemoy. Zar je to tako teško znati? Ili ako se to ne zna, zar je tako teško potražiti u jednoj od mnogih tražilica na Internetu? :)
Ova druga slika isti Majkl Dzekson!:D
Čuj Behka i Ljuca! Hahahhahahhah hahhhaha E, svaka ti dala! :))
govno............
Zalosno je da se neke od licnosti koje jesu ostavili trag ismijavaju na ovakav nacin stvarno je ovo bezveze.R.I.P MJ happy B.day
ee satrologije...lafo Glumac serije Star Trek i Tommy Cooper...ovo Behka i Ljuca kad su snimali spot u Morica hanu..
...Borata... dubok trag u historiji čovječanstva.
haha al me nasmija na uranku
Ovo je dodik i njegova bagra
Haha, čuj Borat ostavio \"dubok trag u historiji čovječanstva\"...lol
nidje veze