Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhamed Sacirbegovic - Sacirbey
"Nicolas Cage koji se pravo zove Francis Ford Coppola". Ako glavni i odgovorni urednik ovo cita, neka malo poprica s urednikom koji je radio ovu vijest. Pravo ime Nicolasa Cagea je Nicolas Kim Coppola, a Francis Ford Coppola je reziser za kojeg zna svako ko ima ikakve veze s filmovima s obzirom da je rezirao Kuma, sva tri dijela.
treća smjena.
Lady Gaga= Stefani Joanne Angelina Germanotta....moglli su joj jos sta dodati.. hahaah
Meg Ryan su unistile plasticne operacije ne lici na sebe... samo friz isti godinama.
MOVE BITCH GET OUT OF THE WAY Ludacris
Mila Kunis — Milena Markovna Kunis - nisam znala da je ona ukrajinka, sad mi jasno sto je lijepa
http://9gag.com/gag/6105364/-mila-kunis-without-make-up ljepotica
stavise sliku Nicolasa Cagea ja zbog njega otvorim i nema ga na spicku....
haha jes
Bogic Bogicevic
i kod mene jedan poznanik promjenio ime i imidž od tada mu policija stalno visi pred vratima više se nezove elvis sada je zjid bin avadi
"...dok drugi poput Whoopija Goldberga..." - pa da nije tužno bilo bi smiješno. Naravno radi se o glumici a ne o glumcu. Poslovično nepismeni i površni klix...
Nicolas Cage koji se pravo zove Francis Ford Coppola,
to mu je amidza, on je Nicolas Kim Coppola
A jesu li B.I.G.-u roditelji dali ime B.I.G.?
zasto su meg rajan fotosopom instalirali kokosiji vrat
"Nicolas Cage koji se pravo zove Francis Ford Coppola, promijenio je ime kako izbjegao holivudski nepotizam, dok drugi poput Whoopija Goldberga imaju humorističniju pozadinu" :-) Srdacan pozdrav i poljupci od mene za citavu redakciju. I love you guys :-)
kod mene komšija muradif se prethodno zvao osman i predio je ime jer nije umjetničko,inače njegovo stado ovaca ga poznaje kao muradif-moo.
promjenili šta ? gaće ?
imena.. ahaaaaaaaaaaaaaaaaa