Okrutnost bez granica
0
Poštom pokušala poslati živog psa
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu joj.....
Nije to toliko okrutnost nad životinjom koliko ljudska glupost! To je, nažalost, neizlječiva bolest!
Jadnicak slatki
Koliko je glupa zgazio bi je parkiran auto :/
Jel oci ljudi vjezbaju ili su prirodno glupi??? WTF,\" poklon djetetu\"- super vala neki poklon samo jos da moze kako si ti to zamislila glupaco!
vjestica jedna odvratna
ovo je samo dokaz kako kod njih funkcionise sistem ...ups... mozda izbrisu i ovaj komenatr posto ovi samo sta rade brisu komentare .... zivjela amerika i njihov pravosudni sistem a posebice zakon o zastiti zivotinja koji kod nas na zalost nikad nece biti sproveden.... kod nas je djecak silovao psa i niko sa njim nije obavio razgovor a kamoli da su kaznili ili sankcionisali ili nesto drugo uradilia halo..... silovao psa pa sta ce raditi kad bude imao 20 god.
Dobra namjera, glup mozak.
glupaca, ovo ne moze zdrav covjek uraditi
Jack Russel terrier
eh jadni, mali cuko...da kazem da ona je glupa, preslaba rijec...sramota je da se retardinjosi kao ona razmnozavaju
ludjakinja
sad sam provjerio na GoogleEarth-u. Udaljenost između Minneapolisa i Atlante je oko 1420 km zračne linije. Manje je, nego što je ovdje navedeno, što naravno ne umanjuje zločin prema životinji.