Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aurora borealis
bio zut... ovaj crven... zelenkaste boje... povremeno....
zar se ovo stvarno na nasem zove \"sjeverna zora\"?? kako ja znam zove se inace na skandinavskim jezicima \"nordlys\" sto u prevodu znaci \"sjeverno zvijetlo\"..takodjer se na engleskom zove \"northern light\" sto takodjer u prevodu znaci \"sjeverno svijetlo\"...i to se uopste ne uocava u zoru, i zaista ne znam odakle to ime \"sjeverna zora\"
AKADEMIK\'ova stara je u pitanju znaci ?!
Kako da ne, kako da ne ! Kad\' je u pitanju AKADEMIK uvijek dizem dva prsta !!
http:// tm 87- breza.com.ba/ http:// tm 87-breza.com.ba/ http:// tm 87-breza.com.ba/ http:// tm 87-breza.com.ba/ http:// tm 87-breza.com.ba/ http:// tm 87-breza.com.ba/
Allahu ekbar!!!
Ja bi samo zamolio gospodjicu Lindu Drake, da i mene povede sljedeci put, da ne bude sama u tako romanticnim trenucima. P.S. Ponijecu grijalicu i za tebe Linda.;-)
Samo da usput trehnem AKADEMIKU staru u paksu ! Desperados jel podrzavas akciju ???
mah nista do nije vanja lisac - a jos ponedjeljak! p.s ODLICNE FOTKE!