Kad mame nema kuća je u haosu
132
Pogledajte zašto je Emio Tomeoni tata godine
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...moj dečko još i pitu razvije, dok se ja vratim s posla..
moj muz je bosanac i nema problema da cuva dijete dok ja ucim, cak je rekao uzeti i porodiljsko bolovanje da cuva dijete, kako ja ne bih moral dugo izostajati sa posla. ZATO NI RIJECI PROTIV BOSANACA. :)))
Ma koda se kod njih kuha...zena ili muz, zavisi ko radi vani donosi rucak sa vana. Kada sam zivjela kod jednih Amerikanaca koji su imali kuhinju velicine ko dnevni boravak mojih roditelja nijednom ih nisam vidjela da bilo sta rade u toj kuhinji. Uvijek klopa vani. Meni se cudili sto sam ja ista spremala sebi za jesti. Kad se ima para pa moze se :(, a ne ko mi, nemoj jesti vani to ce ti mama napraviti :).
Cargo dobro reče: ni hranjenja ni presvlačenja. Da je mama kod kuće ona bi za to vrijeme i ručak skuhala i veš oprala. Ovako...dobro je za obojicu što su se malo poigrali i imali "kvalitetno vrijeme" ali bi bilo još bolje da je tata malo poradio po kući pa omogući i supruzi da ima vremena za dijete tako što je oslobodi pranja, peglana i kuhanja.
Ja ne vidi da ga je nahranio cijeli dan dok mame nije bilo..niti da ga je presvukao..niti da ga je vani izveo..i ja sam dijete cuvao od dva mjeseca pa do godine skoro dok je skvo radila..dobar film za šatro trebe..stipu gatibo..
kad zena dodje kuci, mora skuhati rucak, usisati kucu, prostreti ves i sl. Bolje pokazati tatama sta mama sve uradi dok su oni na poslu! Sve ovo, i pride jos milion stvari.
nema nazalost vecih k.u..r.a.va od bosankih.. vi mislite da momci u zapadu su ovakvi kao na ovom snkimku jeli?? haha, zivim u swe i znam kako je.. i nazalost nase su zene postale nemoralne d.r.ol.je koje nezasluzuju ovakve tipove..
Stvarno su preslatki zajedno, lijepo je vidjeti koliko pažnje posvećuje djetetu i s koliko ljubavi ga mazi i igra se s njim :) Ali... Meni, eto, zapalo za oko što je sve ovo zajedno dva sata, a ne cijeli dan dok mame nema :P Sudeći prema satu s lijeve strane :)
@ commi , izgleda da ce ti komentar postat ,, uvredljiv " ..
@okice ...pa da, klinci i klinceze, što bi rek'o veliki vojvođanski pjesnik :)
@ commi ,, mala raja " haha
Kakav je ovo sat??
@okice ...e, da...ne vidjeh, ima i 15 godina, da se mala raja tako igra...
Sta fali cora baki ? Ima jos igara kolko hoces , svi smo mi bili djeca..
Sta fali cora baki ?
@okice ...e ma es esa...žmire...ćorabake i tako to , a? :))
I ja bi se igrala sa tatom