Kad mame nema kuća je u haosu
132

VIDEO / Pogledajte zašto je Emio Tomeoni tata godine

Klix.ba
Emio Tomeoni je jedan od onih očeva koji vrlo rado ostaje sa svojim sinom kod kuće i igra se s njim dok je njegova supruga Stephanie na poslu. Međutim, mlada majka nije uopće imala predstavu u šta njen suprug i sinčić pretvore dnevni boravak dok nje nema kod kuće.

Svaki put kada bi se vratila s posla sve je bilo na svom mjestu u savršenom redu, a suprug joj je pričao kako on i sinčić prave nered dok nje nema. Tako je Emio odlučio da snimi video i pokaže supruzi kako to izgleda kad "miševi kolo vode, pa sve ponovo pospreme prije nego se mačka vrati".

Ovaj simpatični otac iz Kansas Cityja pokazao je cijelom svijetu kako zna biti brižan roditelj i suprug. Na snimku se vidi kako on i 21-mjesečni sinčić pretvaraju dnevni boravak u igraonicu u kojoj je na stotine razbacanih igračaka. Međutim, kad se približi trenutak Stephaninog povratka kući s posla njih dvojica brzo sve pospreme i soba ponovo izgleda kao da se ništa nije desilo.

Emio kaže da je mnogima pričao u kakav haos pretvore kuću kad nema njegove supruge, ali mu nisu vjerovali, pa je odlučio snimiti video i pokazati im.

Video je postao hit na YouTubeu, a mnogi su komentarisali kako je Emio otac godine. Na kraju snimka ispisali su i poruku za Stephanie: "Mama volimo te, ti si sve naše".