Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene koliko je sokiralo,ma mora sam zapaliti cigaru :)
Truj se ti ,truj. :P
meni ovo izgleda kao parodija na cigare i pušače
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reklama je u najmanju ruku bezvezna.
malo je morbidna al' da me sokirala.. vala i nije
Reklama za cigare se iskljucivo snima za decu i ciljna grupa niste vi matori konji nego deca od 8 do 16 godina. Svi vi koji pustite propusili ste najkasnije do 20. godine. Čak 98.3 % svih pušača je propušilo pre 20. godine. Tako da kada vidite ovakve reklame znajte da nisu snimljene zbog vas vec zbog vase dece. Mada je cinjenica da ste vi pusaci sami najveca reklama sopstvenoj deci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam šta ima tu toliko šokantno.Ionako je u današnjem svijetu sve što valja;ono što ne valja.
Izgleda da reklame sto su gluplje sve bolje prolaze.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Morbidni amerikanci !
ja ne znam sta svi izvjestavaju o ovoj reklami koja je "sokirala svijet". ne kontam sta ima ovdje da me sokira svega ti, mislio sam pluca vade iz covjeka pa pokazuju, a ne da je to daleko najbezveznija reklama koju sam ikad vidio. cuj sokirala
pa kasnite i za sourcom 4 dana :D svasta :D i to jos u naslovne stavili ...
...morbidno...
pa jbt ni kod moje golf dvojke ne curi ovako iz auspuha
hahahahahaha
zato smotaj dobre domaće trave pa ćeš šokiran hodati....
kakav djeriz od reklame....
zidvska posla,,zahvaljujuci kojima su homosexualizam i pedofilija postali skoro normalna stvar...
ja sam ovdje skontao da nikad ne treba bacati pola ili vise cigare uvijek je treba ispusit do kraja :D
"Pogledajte reklamu za Marlboro koja je šokirala cijeli svijet" Otvorio sam ovu vijest samo da napišem NEĆU. Jebem i vas i vašu uređivačku politiku. Spreman sam za ban, hajde navalite.
[Bosna i Hercegovina]