Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mi vode imamo, a svakodnevno se suocavamo sa nedostatkom iste... A da apsurd bude veci, vodu uvozimo...
@enez Koliko samo mozga nemaju ti janoljubci...
@Sajonara Jbg, to je ''boca s porukom'' i može se stavljati na Instagram. Nešto što Olimpija i Vivia nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mogli ste pružiti jedan šlauf do Sarajeva, da se ljudi okupaju
https://www.youtube.com/watch?v=vcZbVvfArkU
Jel to Murat pustik vodu iz brane?
Kad će Bentbaša ovako da štrca?
Moze li mi neko objasniti na koji nacin voda dolazi sa ove velike brane na ovu malu sa koje se pustila voda? Nekako mi je pozicijom nelogicno postavljena...Da li je kopano ispod brda ili?
Ne znam jesi li primjetio kanal sa strane brane 00:17,bas se vidi da je na bocnoj strani napravljeno da se moze voda ispustiti,jer ne ide da se pravi odmah na dnu brane ispust vode da ne bi sve otislo u 3 lepe materne 😂
http://ba.n1info.com/a218708/Vijesti/Vijesti/Snaga-vode-Kako-izgleda-ispust-brane-na-Ramskom-jezeru.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znas kad ce ovo ovi danasnji strucnjaci napraviti? I onda kad mi balije pocnemo pricati o onom i ovom sistemu. Za plakanja.
Tito vam je ovo napravio i usput hebo sve ustaše u dupe!
prskaj sveeeeeeeeee
sve meres zaustavit al vodu nikad
Ljepota od prirod3
Da nije bilo Tita i srpskih partizana danas bi ste živeli po šupama i držali sveće u rukama, a ove brane bi gledali samo na razglednicama.
Prošetaj bolan po svojoj Srbiji pa vidi gdje i kako živite.
@FederalizamBiH Čuj, dalamtinci pravi partizani?hahahaha...Joaaa Bože...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imamo dovoljno jezera da svaki dio BiH moze biti pokriven vodom u slucaju pozara, samo jos da kupimo odredjene letjelice da to mogu gasiti.
sila :):)
Kakva mi bogatstva imamo. Al nesto kontam treba to sve prodat da glavesine HDZ-a SDA-a SNSD-a imaju da skoluju djecu i potomke vani.....