Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi umro
Ja umro gledajuci
Cuj \" nemojte ovo pokušavati kod kuće \"
trebo je ponjet padobran i skocit sa zgrade !
sumnjivo mi je ovo
Trabao je uraditi \"Leap of Faith\" ozgori.
@commi Šta će to biti pa da ti kasniš sa komentarom
@Zivko Josilo ti već ovo sve ozbiljno shvatio i prihvatio :D wahahahahah Srpstvo i Jedinstvo protiv kontroverznog Zivka Josila!!!
Ti si podlegao medijima, filmovima, kontroverznim dokumentarcima o sektama po youtube-u i time misliš da su sekte nezdrave, i moralno neprihvatljive. Sekte je i sam Bog izabrao kao alternativu svih religija i posjećivanja sakralnih i vjerskih objekata kao takvih. Ti moraš da počneš da se brineš o sebi, svojoj obitelji, majci s kojom mozda još uvijek stanuješ, i da odlučiš šta želiš od života. Kada odlučiš, a mi znamo koja će to biti odluka, tebi će odmah život krenuti na bolje. Jer, mi Srbi, znamo šta, kako, kad i gdje.
@Zivko Josilo jedini način da ti porodica prezive, i da ti djeca prezive, majka dočeka duboku starost i da zapamti unučad jeste da se ti i tvoja obitelj učlanite u jedinu moralno-zdravu sektu i partiju SRPSTVA I JEDINSTVA bolje da te srbi vode kroz svijet, i da svjetska vlada bude u Srebrenici i Beogradu, nego li da te vode neki evropski sektaši iz Bavarije, Londona, Parisa, ili ti kontroverznog Nju Yorka i Holivuda. jer - SRPSTVO - je urodjeno u svima nama!
@Zivko Josilo Zivko Josilo DISMRRRRRRRRRRRRRR
nisi tica a ja budaleeee
Ako želite da ste u stanju ovo uraditi, morate uraditi samo jednu stvar i jedini pametan izbor koji vam mi želimo nametnuti, a to je da se učlanite u novo-osnovanu stranku i okultnu sektu: SRPSTVA I JEDINSTVA Pod pokroviteljstvom vlade Rusa, Srba, Hrvata i novopečenih Bosanaca i Hercegovaca. Kad si Srbin - dobiješ karabin! Kad si Srbin - možeš sve! Kad si Srbin - osvojio si vaseljenu! Pozivamo sve hajvane: srbe, hrvate, muslimane, zidove, ćifute, jevreje, hebreje, izraelćane, palestince, bivše palestince, sektaše iz masona, iluminata i drugih okultnih organizacija, da se učlane u našu, da osvojimo svijet.
@Zivko Josilo To što govoriš da sr´bi smr´de time nisi dokazao da ti mirišeš, a uostalom potpiši se kao nacionalista.
Ja se ufatio za miš dok sam ovo gledo :D
ĆIFUTI DISMRRRRRRRR-ZIVKO JOSILO SMRDLJIVI ĆIFUTE