Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što ti je engleska, kod njih penzioner ima i auto i garažu...
ima i kod nas - kontejner 2u1
commie.10th, haha, pa zato su i naglasili da je penzioner. Ovdje je veoma bitan ovaj pauk, a ko ga je pronašao, nije ni važno. Važno je da je pauk ispleo veeeliiikuuu mrežu. Pitanje je zašto će pauku ovolika kuća? Vjerujem da se i ovaj penzioner-pronalazać isto zapitao, pa je zbog uznemiravanja njegovog privatnog posjeda - garaže, srušio bespravno sagrađeni objekat . :))) KRAJ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta ti je BiH. Bitnija je vijest da tamo neko ima paukovu mrežu na vratima garaže nego to što je Bakirova mama krala donacije i zlato od naroda koji predstavljaju i koji se borio za njih. To KliX. Samo nastavite.
Namjenio pauk da se gosti penzionerom i familijom mu. Skontao da često ide do garaže i napleo mrežu da se upetlja. Kontao pauk da je starina Englez ćorav ali jbg nije :)
Puno gledas filmove Matja
Pa životinje sve rade sa razlogom. Pogledaj mrežu i veličinu okaca u keje se niti jedan insekt ne bi zapleo. Drugo, zašto je pleo na vratima garaže gdje je šansa da se uhvati insekt minimalna (neće letjeti u vrata jel da) ali je šansa da se penzo ili unuče/unuka upetlja jako velika????
neki vrijedan rado
kad si ti zadnji put prišao garaži i autu fol pauk preko noći haha
Kod mene su ovakvi kucni ljubimci....kad ga vidis na zidu cipelom ga umlatit' ne mozes :))
haha ti to zavalis za obadva,,, nek, neka to je humano da djete ne bude gladno :))) oooo my :)))) Bice da ti je stariji na tebe, teskas hehe
A to ti kao neozbiljan, neka si sta te briga nisam ni ja bolja :)))) a momcici se rasporedili, gdje ces ljepse, bas fino. Ti si bar realan. Najgore mi je kad cujem ono ,, isti moja kcerka kad je bila mala" a corav vidi da je djete pljunuti otac, e to ja zovem baljezganje :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I ja sam zaklo' 76 kurbana, pa niko nije fasciniran kako sam ja vrijedan! :(
Ja, a da vidite paučine u novčanicima naših penzionera, ali to nije za vijesti...
ja mislila krokodil ispleo mrezu..
E ja sam malocas na fasadi kuce vidio istog ka na slici, ali manjeg. Uslijedilo je smaknuce. Ne znam hocel me tuzit ovi za prava zivotinja
Insekt je to, nisu ugrozena vrsta, i necu da razmisljam hocel mi uci u kucu.
Bozije davanje!