Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali Šemso u mahali kod mene igra u istima...
Ljudska glupost nema granice ccccccccccccccc
Taj koji je kupio nek se ubije odmah jer je debil
Hočel moje iz 82 , ima malo jupola po njima
U zdravlju i rahatluku ih poder’o
Je li dodju i sa originalnim carapama
A clanak prije ovoga kaze kako je tamo neki stolar u Americi cijeli svoj zivot odvajao novce od svoje mizerne zarade da bi potpuno nepoznatoj djeci dao stipendiju i poslao ih na fakultet... Nekim ljudima bas ne treba dati da raspolazu novcem. Mogao je naprimjer novac dati za ove patike.
Sto ne ostavi svoje pelene tad sam se nekad rodio
Jos samo fali da se prodaje ljudski izmet da ne kazem g.... od poznatih licnosti koje su davno umrle.
arap neki kupio 100%🤐
Za 💯 pari starih, poderanih patika je lik dao milion i tristo tisuća para. Znaš koliko si djece mogao nahraniti za te pare, bez obzira koliko daješ inače. Znaš li da je 2016 godine preko 5 miliona djece mlađe od 5 godina umrlo zbog gladi i da dnevno umre oko 15000 djece zbog toga što nemaju šta jesti, svakih 5 sekundi jedno. Nebitno koga si do sad nahranio i koliko si do sad dao i ti i svi ostali... Svaka čast..
Čovječanstvo, civilizacija.
ima onas argeta is 86. prodata u rau za vrecu krompjera