Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakakvig budala se nakotilo na ovom dunjaluku.Jedno je samo sigurno da ce jednog petka biti Sudnji dan,a kada ce se to desiti to samo SILNI,SVEMOGUCI ALLAH JEDAN JEDINI ZNA.
"... koji najavljuje propast nekog poduhvata. Primjer...pomracenje prilikom turske opsade Carigrada,koja je okoncana padom grada"??! Ne znam je li to dobar primjer? Opsada je bila turski poduhvat, koji im je uspio!
Renesansni primitivizam pastora Džona.
Ne bi bilo lose da se pastor pocne baviti astronomijom, da ne zivi u strahu.
svedno mi da ce za 14 minuta
jebat cu mu majku ako bude smak svijeta a nisam docekao da vozim auto
ovakve gluposti mogu samo religiozne osobe izvalit fkt ovi vjernici nisu dobri u glavi
ovo je vijest za ove sto su bili na sekinom koncertu sinoc.
Jedva cekam. Drmaj!
Da! Kao smak svijeta 2012 i jos nekih slicnih gluposti i lazi.
Pa mislim da nema logike da bude smak svijeta, jedino da pukne planeta na pola jer Sve ovo Koreja pravi i to ona Sjeverna Koreja
nekome je i danas sudnji dan, svako ce imati svoj sudnji dan.
joj sranja vise...
Tu tu tu tururu tururururu turururururu nema nam pomoći turururururu turururururu....... :)
I ovo na klixu? Brisem vasu aplikaciju sad, Rotvajlera mi mog i majmuna, sa svoga ajfona pa dokle cete objavljivat ovakve gluposti??? Sto jedan rece mogli ste najjaci na balkanu postat
pastor jede go.vna a hamburger 1 dolar
a Google za 29 septembar najavio predstavljanje novih uređaja... možda je to...