Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Klix, jako zanimljiv clanak.
Zliiiceeeee, gdje li si se skrila ovih ludih noci?? Hvala puno na lijepim zeljama. Tebi zelim da se ostvari sve sto sebi pozelis. Mnogo zdravlja, srece i kakvog zgodnog maconju :******
Nista posebno, imala sam dva smrtna slucaja u blizoj familiji pa nije bas prilicilo da se veselimo. Ali nema veze, tu sam sa mojim za promjenu, nije ni to tako strasno :))) I da je bio ofucani macak u staroj je godini koga sisa haha bitan je ovaj zgodni u Novoj :$)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako bi nase lutalice poderale i meso i samuraja!