Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta su čekali 7 godina
Evo hoce rac-ku da me zaboli za tim sto su im ga vratili!
bosanski avlijaner bi bez čipa se vratio za 7 dana.
buddy,za*** si lesi :)
microchip se vratio vlasnicima:)
Ispravan naslov bi glasio: Pas Buddy nakon 7 godina vracen vlasnicima zahvaljujuci ugradjenom cipu
to bi bio neki realan naslov :D a od kad su naslovi takvi ?
pametan neki čuko :)))
pa nije se on sam vratio leptirice.
nego kako :))) nisam čitala članak samo naslov ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
naslov niđe veze.
Sve je to s vezom. Treba otvoriti clanak i pogledati kuda je taj pas putovao sedam godina i kako je uopste uspio naci put do kuce. ;-)
smiling ja sam shvatio da je on bio pas lutalica pa su ga šinteri negdje skupili i odveli u prihvatilište. u prihvatilištu su mu vidjeli čip i spojili ga sa vlasnikom. nevezano za ovaj članak životinje imaju puno izražajnija neka osjetila od čovjeka. papagaj može osjetiti podrhtavanje zemlje prije čovjeka, mačka osjeti dolazak ukućana pri relativno velikoj daljini, kao i cuko, mnogo ima takvih detalja........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuko omatorio trazeci njih. eh sto ti je zivot
Pa nemoj tako lijepi valjalo ih je naci. ;-)