Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem ovima kojima je Papa daleko , da prodaju fes Mustafe Cerića . Mislim da se začas nađe dobrotvor koji za njega plati minimum miliončić . OVIMA KOJI PIŠU KOJEKAKVE GADOSTI I GLUPOSTI PRENOSIM DOBRU VIJEST : na Jagomiru će žurno oslobodit 2-3 muška i 1 ženski odjel samo za budaletine s klix-a !!!
Ima Mujo pekar ovdje kod nas u naselju jos ljepsu i bjeliju,daje je za 50000 km
Prodaj ti reisa Cerića fes , garant ćeš miliončić dobit za njega. ???
Svasta. Ne znam koja budaletina moras biti pa da das toliku lovu za bilo kakvu kapicu, cak i za papinsko pokrivalo za vrh glave..Glupost.
BUDALETINO, ali ne brini se, nisi sam ?? Evo skupi se poslije i prije tebe pozavidna m asa. Može se komotno još 2-3 odjela na Jagomiru popunit ?!
...hashim tachi does not like this :))