Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko trnja do zvijezda. Palac gore ;)
ovako se prosi u pristojnim zemljama, a ne ko kod nas.Dok Ferhadijom prođeš živog te isprepadaju ,pogotovo kad onaj počne tehno plesati,ili onaj mali cigo plakati mokar i bos, užas.
Lik koji pleše je uvijek nasmijan iako ga život ne mazi i lijepo ga je vidjeti i postao je simbol grada. Da je kojim slučajem ovaj što glumi kipa kod nas ti bi rekao da te isprepada, a da je naš plesač Englez koji u Londonu pleše na ulici bio bi super. Čudi me da ti ne smeta i onaj što crta sa sprejevima.
sektor@ Ti si vjerovatno od onih što u svemu nađu nešto lijepo, žalim što se ne slažemo kada kažem da ono što rade po Ferhadiji i nije umjetnost, već jad i čemer, ne krivim jadnike koji to rade, već vlast koja se o tim kategorijama ne brine i primorava ih da rade to što rade!
jao o kakvim vi glupostima pisete
...dobre ti nerve imaš, paša...
...ma ja, aljo patizan :)
...okasnio si sa tim, ografitali su ga urbani...
de jara sjedi zapali odmori loma