Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sevdah Bas lijep text, hvala samo slika nema Interesantno da samo 10 god je Existirao sto je teze povjerovati .
Stealth ship tacnije
jes nevidljiv u pm
America bratee
"Broj je bio čudo automatizma jer je njima upravljala srazmjerno mala posada." Pa dajte Kix ne provaljujte se više stvarno. Jeli broj ili brod? Još da počnete pisati njihke i naske te goram i dolam pa će doživljaj biti potpun.
Ovakav je "svemirski brod" bio u nekom filmu, kad teroristi gadjaju nesto kinesko, dok je tu blizu americka mornarica, pa da kinezi pomisle da ih gadja ta americka mornarica. Ja mislim da je James Bond :)
Kanton Sarajevo nu posljednjih par godina razvija projekt nevidljivih investitora praznih nebodera. Kako nikog ne čude prazni neboderi, neki su počeli njuškati oko nevidljivih dobročinitelja, pa je je Fadil hitnom procedurom uveo izmjenu zakona o radu kojikm direktor firme ne mora biti zaposlen u firmi, dakle APSOLUTNO NEVIDLJIV. Dobro a kako su Bakir i Fadil zamislili da nevidljivi direktor plaća porez osim ako Sarajevo nije prva bescarinska zona u BiH ???
Meni nije jasno kako će ti nevidljivi direktori organizovati pranje novca izvan Bih kad je i takav majstor za pranje novca, veteran poreskih i otočnih rajeva FAHRO pao na uporabi mobitela ??? Osim ako svi navedeni neboderi nisu u vlasništvu porodice Izetbegović a sva uputstva se daju jedino na šoltetu prilikom ritualnih zikr okupljanja !
Nindža investitori i direktori duhovi! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lazu da je nevidljiv ja ga prekjuce vidio da plovi miljackom i nakav sa palube me pita na engleskom gdje se skrece za mrtvo more kaze jebe ih navigacija
Amerika je to sinko