Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije novac koji imaju pa naprasno potrose 50 miliona kao sto je to prikazano na grafikonu. Ovo predstavlja njihovu procenjeno vrednost u datom trenutku ( nesto poput berze ) a stvarni novac koji imaju moze biti veci ili manji od prikazane cifre
a ri Mujo gledaj koji je narezak na akciji
Charles Forbrs je bio tata-mata za korupciju. Tadašnji predsjednik SAD ga je bukvalno htio zadaviti. Uzor mnogima, nažalost...
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
I sad kad mladi pogledaju listu i vidi pjevaca, futbalera, glumaca i ostalo smece, kako da covjecanstvo napreduje kad nema na listi celebrity inzenjer-a, doktor-a, farmaceut-a itd. Kako mladom covjeku reci upisi faks.
@NovusHominum , mi smo ovce. Mjera vrijednosti je poremećena. Sad nek nam Kim Kar... i ini stručnjaci razvijaju vakcinu za Covid i druge bolesti.
Faruk has left the chat
Bošnjo is getting upset!
Tolike pare jedna (1) osoba ne bi smjela da ima ...ali ljudska glupost i svemir neograničeni
popularnost je nesto sto dobijas svojim iskrenim radom
howard stern, sjecam se da je coek radio na radiju..otkud mu milioni a oprah propala ko stari kauc
Aaaa dje Bake Dodo i Covke na ovoj listi jok ne priznajemo ovu listu
Jel' se i kod vas klipovi sa klixa u zadnje vrijeme otvaraju tek na 3. ili 4. klik?
@Android Knego Zato se protal i zove klix, a ne klik. :)
Ja i .....je ipak ispred svih 😄😃
opet slika na clanku, kad udjes ono video.. nidje veze
Taylor Swift, najjači glas zapadne hemisfere. Christiano Ronaldo, najjači rom zapadne hemisfere.