Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijetki su oni koji nemaju loš dan , ustvari i ne postoje .....najbitnije je da je su oni dobri u deficitu nad ovim lošim i to je već pola posla..... sami sebi možemo puno pomoći ako se malo pozabavimo sa svojim sistemom razmišljanja , jer način na koji razmišljaš to si ... svi mi imamo neke svoje trikove i mehanizme kojim si olakšamo kad nam je teško ... neko se bavi sportom , neko se napije , neko se nadrogira , neko ode u prirodu , neko vozi bicikl, ali u suštini nema tu puno filozofije.... treba se okružiti vedrim , pozitivnim ljudima što je više moguće , a s ovim drugim negativnim što crpe energiju i nerviraju , nemati kontakt ili ga imati što manje , biti skroman , veseliti se malim stvarima jer sreću i život u biti sačinjava mali milion malih stvari i biti zahvalan što si živ i zdrav ti i tebi dragi ljudi i to je to ... nije uvijek lako ,ali treba se truditi , isplati se :)
* najbitnije da su dobri u suficitu , malo sam se zezn` o :)
Gluposti,treba mi samo papir i olovka i jedna lijepa.zena na brzom biranju.
Da... Nasljedjeno na svu srecu..
Mladi Wertheru, da znaš kako je meni fascinantno, kako iz tvojih komentara izbija sklonost ka umjetnosti, estetici, romantici.. Zaista se to da zaključiti iz svake tvoje riječi, i ono što mi je još fascinantnije je to što ti ne želiš to da skrivaš, nego baš naprotiv, ponosan si na to u čemu uživaš, jer mnogi muškarci koji možda vole slične stvari kao ti, ih skrivaju, jer im je iz poniženja možda da se zna da i oni mogu i žele da budu nježni i romantični, i ranjivi na kraju krajeva.Može se poprilično saznati o nekome iz komentara, a ja o tebi što mogu zaključiti je da si ti duša od čovjeka, i neko ko zna da cijeni prave vrijednosti, i voli život i ljude.. Ovim samo želim da ti kažem da nastaviš biti to što jesi.. Vidjela sam da pišeš pjesme čini mi se, izvini ako sam se zeznula, pošto i sama pišem već duže vrijeme, prozu doduše, voljela bih kad bi mene a i ostale s klixa obradovao sa dva tri stiha, ništa previše, čisto eto da malo uživamo, jer ne sumnjam da imaš odlične pjesme.. Ne zamjeri na ovolikom komentaru, jednostavno sam imala potrebu da predočim svoje neke analize o tebi, jer si zanimljiv lik nevjerovatno..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ne mogu biti bolja. nema dalje. hvala
e fala mnogo mi je bolje hahahahahahah
...evo dijelim ih povazdan...joj kiki jesi zgodna, joj vinja kolike su ti, smajli što imaš dobro dupe, lady što si opako dobra :-D djaba, nema promjene :-D
..ja poslago ko lego kockice :-D :-P
...hahahaha čuj ovo :-D https://www.youtube.com/watch?v=d2eRNjylorY
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...svaki dan kad se ustaneš živ i zdrav, zahvali se Bogu, jer ima onih koji to nisu, a možda i neće nikad, zato živite život, radujte se, uživajte, komentarišite, volite i budite voljeni. Vaš James_007
Svaka čast za komentar..:)
barmen ce nas uciniti sretnim sipajuci nam pice