Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam, ja sam vodolija i ne spadam u skupinu seronja i primitivaca... Za razliku od botova, sendvičara i prodanih duša razmišljam svojom glavom.
Horoskop sve zna o svakome
Samo ograničene osobe vjeruju u horoskop. Svi smo mi isti u datim situacijama i fini i hovna sve po zaslugama. Kad cujem hlupace kako vjeruju da se samo sa odredjenim znakovima slazu i vjeruju u to, i to im je garancija da ce im brak, veza uspjeti ili ne uspjeti , odmah znam da je plitka ko potok, bjezim sto dalje, toliko primjera oko mene po horoskopu nemogucih veza i brakova a zive savrseno, mars u pisdumaterinu hupače
vjerovati u horoskop je totalni idiotizam, i jos na to sve je shirk, extremno haram, jedan od najvecih grjeha.
Bravo
sirk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E zamiski kako moras bit plitak u ovo da vjerujes