Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalna ideja. Treba dovesti bikove s Cevljanskog polja.
Pa ni ovdje se ne bune OVCE, vec farmer!
Francuzi izdvoje godisnje 300 miliona eura za stocarstvo a stocari im dovuku ovce pod ajfelov most... Ovi nasi dobiju godisnje po jednu kiticu za uho i niko se ziv ne buni...
POSTANITE VEGETERIJANCI HAHAHAHAHA. PA DA NE MOGU OTIC DO JABLANICE I KVALITETNO SE NAJEST JANJETINE.. HAHAHAHAHAHAHAH
Ma postanite vegeterijanci, svima ce biti puno bolje
HAAHHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ hajvani bravo!!! gledam maloprije na onom fb-u grupa MOJE RAJVOSA NIJE ZA PAPKE, ovako nešto, pa jebote eto ispade sarajevo urbanije od Pariza, koji je to samo debilizam Tito dragi. Čast pravim Sarajlijama, ljudima profila poput Džanke, Pejakovića, i inih koji ne mrze ni ove sa sela, ali što je previše previše je... BTW, kompleks od Sarajeva nemam, to je moj glavni grad, ali pogledajte šta je demokratija Rajvosani..
Da je vakih slika bilo u sarajevu digla bi se buna i bunica na gradonacelnicu,,,,, mamu li vam postenu,,, i urbanu,,,,
Trebamo i mi ovako bikove ispred zgrade predsjednistva ogradit im fino i pustit ih nek letaju malo :D