Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ovca koja je podigla svoju svijest na viši nivo, odvojila se od bezlične mase ispranih mozgova koje manipulišu velike gazde i počela da misli svojom glavom. Ipak, na kraju je shvatila da ne može sve sama. 😄
Liči na dr. Dabića.
@xxJameskuDinxx Ma bila zaboravila naočale, al je odma uhapsiše i ošišaše.
jao retardiranog naslova... Jes eto ovca se krila taman zbog sisanja... Nema vecih ovaca nego glupana koji pisu ove tekstove/naslove. Ovca zalutala u pecinu i tu bila 6 godina, to sto se nije sisala je poslijedica toga, a ne razlog za skrivanje glupani glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadni Shrek, uginuo... Nego kad smo kod količine vune, za mene ni od ovoliko vune ne bi mogli nakurnjak isplest'...
ovca bjezi od stada a ne od krda.
samo bi volio pitat kako oni znaju da je ovca pobjega zbog sisanja 😂😂😂😂 koda ovi sto citaju govore beee beeee😂😂😂😂😂
Ova "vijest" je fora, ali prica je iz 2015. i to bi ljudima koji citaju ipak trebalo reci. Osim toga, bio bi red da se navede i jedan od izvora. https://www.thedodo.com/wooly-sheep-hides-in-cave-1315578823.html
I mi smo u torovima spremni za sisanje
klix, koliko tačno je stara ova vijest?
Ova vijest je iz 2011 god. Razlog sto je ponovo u vijestima je njeno "umiranje". Krepala ovca ,ja mislim, nakon 17 godina zivota.
i ovca nadosla a nasi glasaci jok...
Naše narodne mase, il drugim imenov ovce ne sakrivaju se u pećini šest godina kako bi izbegli šišanje, štaviše, naše ovce obozavaju kadai guze i šišaju.
ovca Shrek ko topovska četka
Jergović na aparatima
OVOJ OVCI NI VUKOVI NE MOGU NIŠTA
Ko da je iz ''trezora'' izašla prije pet minuta.
Prva slika izgleda kao ja kada se početkom zime socijalno udaljim pa banem na proljeće nakon 3 mjeseca slatkiša.
Ovo je ovca koja je samostalna i ne treba joj muška ruka.
Ovca id ranije poznata policiji..