Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo ti je IDEALAN način za liječenje tvrde stolice. Ulitaš se ko grlica.
Neka meni mog straha, drazi mi je nego ovako lijecenje.
vala bas :))) meni se noge odsjekle od samog gledanja uhhhhhhhhh kako se uzasavam visine!!! ma ne bih pristala na ovo ni za sta na svijetu...ustvari, vjerovatno bih se onesvijestila cim bih krenula... uzas!
Odlicna terapija...
Nemas ti strah cim tuda hodas!
Klinom se klin, iZbija !
:))))))))))))
Hahahahahaaa.... skontala si...... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..trebaju Oni da da se lijeĉe od neĉeg drugog , ne od Visine...
Kako li onda rusi rjesavaju?
kamerman se ukenjo od straha. obratite paznju na liveleak logo u uglu. ocito je trebao jak algoritam za stabilizaciju slike da prikrije koliko su mu se tresle ruke.
E ovo jos nisam vidio.. Sta ove droge rade od ljudi Boze me ti sacuvaj!!
Ovako cu ja da se popnem na 35 metara visok krst na zlatistu
Dovoljan mi ovaj snimak da doktoriram iz oblasti raznih fobija, otvaram odma' ordinaciju, odlična ponuda, ako se plašite malog prostora strpam vas u limenu kutiju 6 sati bez hrane i vode, možda se bojite zmija, nije problem, ubacim vam mambu u njedra i nikad se više nećete plašiti zmija, ili se ipak plašite kerova, pa i za to ima lijeka, pustit će mo da vas jedan ugrize i riješen problem. Ali možda se ipak bojite vampira i baba roga, ha, pa to je jednostavno, zatvorit će mo vas 20 minuta u jednu prostoriju sa političkom elitom BiH!!! Eto, ja mislim da je extra program protiv raznih fobija.
uzimam kesu uzimam papir gleedam.. kako prelazim preko ulice....
gledaj dobrog autoputa
strašno...
uh, ja cu lose sanjati -.-