Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tuzli se nekadavdavali novci Miličeviću,Nijazu,Čazimu iz G Tuzle itd.Danas kada nema u komisiji korumpiranih policajaca lakše se prolazi.
Ja kad sam polagao vozački ispit, sljedeće greške se desile: oduzimanje prava prvenstva u kružnom toku kamionu, gašenje auta 2x uzastopno i nasred ceste, ali iz treće sam položio. Kaže meni ovaj ispitivač 'treća sreća'. I stvarno tako bi.
Kod nas svak prolazi. Pa malo kada naidjes na normalnog da ti stane na ulici da izadjes. Prodavnica 2go auto na semáforu, i ja cekam prvu rundu auta a niko da stane da izadjem, prodje jedna kolona, i ja taman da na gas da izadjem a njima crveno, i stade ispred mene zena cupave kose, rekob kosarkasica, ama ni da pogleda moj zmigavac. Pa nemoras me gledat nijem se ni digo al zeno klokanska, pa odahni malo opustise pogledaj lijevo desno!
Moze bit' u simulaciji kao sto je ova sto ste je objavili...jos malo pa cete iz igrica isjecke objavljivat
70% žena ni sad poslije 10godina vožnje ne bi u rikverc ovako vozila, i 30% muškaraca. U Sarajevu 70% mamlaza u kružni ulazi ko u minsko polje
Treba uvesti i kod nas
Kao i toliko besmislenih stvari koje dolaze iz Kine, ovaj test nema nikakve veze sa stvarnom vožnjom.
Ma hajte molim vas, kakvo pretjerivanje!
Nije mi jasno zasto kod nas trose novce na crtanje nekih bijelih linija ( zebri ma pjesackim prijelazima pogotovo ), kada je vecina vozaca kod nas slijepa za tu bijelu boju na cesti