Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan shtakor, taj bi sa ovim zube cackao... Ovo je mish.
meni jebeno kad se pojavi onaj mali pauk
Za mene je vece iznenadjenje cinjenica da je pauk u stanju da se zadrzi i krece po glatkoj vertikalnoj podlozi uz dodatan teret.
To je i mene fasciniralo. When there's a will... :D
...daj ga 'vamo....parlament pun ŠTAKORA ....😂😂😂😂😂
hajmo teorije zavjere neka krenu
Ja bi ga papučom gađo
ja bi ga u ruke uzela
@drakula123 i to što kažeš, da mi papuče odnese. Ćutak na njega hitit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
quuensland na obali je bas ljep, bio sam tamo nekoliko puta i nisam nikad vidjeo ni jedan pauka, "Zlatna Obala" je naj ljepsa obala u Australiji mozda, i mozda neke tu sto su u jugu te kao "Byron Bay"
@BikKojiSijedi nerazumijem?
Нови Зеланд пак неима ни ти змија, ни паука, чак нема међеда или вукова. Једино се треба пазит домородаца. Воле поховане туристе.
Znao sam da nema zmija na Novom Zelandu ali nisam znao da nema paukova. Sto se tice vukova i medjeda, nema ih ni u Australiji. Ali mora biti nekih predatora, nisu valjda sve biljojedi.
@billy the pljuc Нема. Барем не отровних. Што се тиче Кенгурленда, шта ће ти међеди поред крокодила?
nije to nista u Bosni pauk ima dovoljno snage da digne auto i da ga odnese. Ali ni to nije nista u dalekoj Americi postoji pauk u obliku covjeka koji plete mreze i hvata kriminalce.Slabi ste australijanci
@Separatista a u nicku ti pise Separatista