Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vakima unas traže liĆnu ukonzumu kad kupuju pivu.
Commie a tebi vazda traze vozacku jer znaju da puno pijes
Pa svaka mu cast.Ni ja ne pijem niti pusim,ali zato plata 400 KM bez dana uplacenog polako te izludjuje.Nemojte sada bolje ista nego nista,te porodica i djeca u ovim uslovima.Ma bjezi ... :)
Ovaj 80-godišnjak izgleda puno mlađe jer je fotosopiran ili nema toliko godina.!
Nigdje ne piše da je oženjen, možda je tajna u tome.
Brat bratu da ću i ja ovako izgledat u 80-tim: ne pijem, ne pušim i stalno se smijem :D
Nije njemu u drzavi ALija i sin Bakir vladao..... ne bi dozivio ove godine da su da Izetbegovici milovali
Dođi u BiH i provedi godinu dana,ali ne nosi pun novcanik.Onda se fino tamo vrati gdje zivis i usporedi sliku od prije i od sada... Umrijeces iste minute kada vidis svoju naboranu facu,podocnjake,sijedu kosu,lose zivce..... Lako ti je laprdati kada ti je Bog podario zivot bez stresa,punog džepa,nisi proveo cetiri godine u rovu......
Vjerovatno mu ovaj snijeg selo zatrpalo negdje u vukojebini,da cak nema vise ni internet signala :D
Od cega ce umrijet da mi je znat
Taiči , to ona pjevačica, pa I Ja bi vako izgledo
stop azijatima u evropu i lijepu ameriku sikter žuti
Ima jedan čiča iz naselja, ima blizu stotinu godina, a mlađe izgleda od ovoga. Pije svaki dan, ne puši, ali se kreće. Kretanje je vrlo bitno u životu. Pola ovih sa Klixa neće dočekati penziju. Mada sumnjam i da će ovi ostali, kakva je situacija.