Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sad sam skonto što me ribe nisu išle. Škoda.
http://veteran.wbs.cz/DSCN3105.JPG :)
comi nabavi ti jaro ovakvog i vjeruj mi svaka je nasa :) nabacit koznjake, odijela il kapute, po bocu benzina pod ruku i u zivot!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka ti čast, kralju !!!
Burnic nemam ti ja toliko bivsih za skelu, nisam ti ja sponzorusa:) Ipak, hvala na ponudi:)
hehehehe..... nemoj o sponzorušama života ti,.....zgadile su mi se, da izvineš, ove priče...... ....PS-sponzoruše nemaju ni bivših, ni budućih,.... ..drago mi je da nisi,....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne lozite se ljudi...jedini profiter u ovom filmu je on...mozda i ona a u svakom slucaju to je samo film tj.moze biti da je tako al i ne mora.
Ovaj fraja ko iz meksicki sapunica,sarena kosulja ovo ono
@bruno drago mi je sto te inspirisem:) Jesam ostavljena, a zagorje la... e jbg...opet se rastuzih...
ako si zagorjela moramo to mijenjati pod hitno :D
Sta osudjujete, mozda ona vozi ferrarija pa htjela da porazgovaraju o autima, koje su prednosti i mane jednog i drugog ;) malogradjani!
Meni vala žao, a bas se bila obradovala...ko kad djetetu uzmes slatkis iz ruke :(
kod nas bi bio red sponzi ispred takvog auta kao za karte fudbalske reprezentacije :P
Kakav Kralj.
Ima tako jedna istinita prica sa Goranom Bregovicem koji je upoznao neki ribu na beogradskom splavu, predlozio joj da promene lokal i kad su dosli do auta i kad je videla da Bregovic vozi trabanta rekla mu je u fazonu "izvini ja sam mislila da si ti goran bregovic, onaj pevac" okrenula se i otisla XD
@ burnic... Naravno da si mi medju ovim prvim... Inace bih te na ignore:) I ne mijenjam misljenja kako vjetar puse... A nikako da se snadjem sa mobitela za 'sijanje' komentara:) Al' eto oprastajte...Jos sam rasijana:)))))Nije ljubav paradajz:))))
"...ljubav, nije paradajz,....mahni mi, bar suzom iz tramvaja....." ......ma, sve ti je oprošteno,...samo reci da si se nasmijala... : ))) ...ma nije problem slati komentare,....evo ovdje npr.,....samo klikni na Odgovori,..na svom komentaru,....i to je to... ; ))
Utrefih li? Evo sam se nasmijala od srca...vjeruj...Ljubim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ burnic Samo sam iskrena... Ljude dijelim samo po tome da li su mi dragi ili nisu... I ne palim se na te koji gledaju kako ce koga ocrniti... Njima na dusu...
..al' ti ove komentare "siješ", jedva te upratih,... ...znači ja sam među ovim prvim, dragim, ili si promijenila mišljenje,..... .....i ne treba se paliti,...samo, ignorišeš,......
Ovo u videu i inače ponašanje sponzoruše je ženski instinkt i biološki potpuno normalno u podsvijesti svake žene da za produženje vrste traži partnera koji je najsposobniji za obezbjeđivanje životnih potrepština svom potomstvu. Obratite pažnju da sve kuknjave i osude zbog ponašanja sponzoruša su svojstvene muškarcima koji su slabijeg imovnog stanja i nesigurni u sebe. Drugi muškarci, čak i ako su ružni, nemaju njihovih ljubavnih problema.
Pricas gluposti, bil ti trazio sponzorusu da ti bude majka djeteta? Da znas da je s tobom iskljucivo radi para? I o kakvom potomstvu govoris, ona gleda sebe i svoje prohtjeve.
svatko moze osiromasiti preko noci, zamisli imas para ko blata ,atraktivnu zenu koju si ajmo reci kupio i dogodi se krah pa zenica mora spustiti apetite, manje trositi i sl. e takva koja je zbog para s tobom ce nestati u vidu magle dok ona kojoj je stalo bi ostala jer to ljudi koji vole rade! ne znam kako je zivjeti s osjecajem da je zena tu dok je para i strepiti da ne dode netko bogatiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ bruno... To je moj problem, nikad ne 'utrefim' pravo mjesto:) Zato i jesam ostavljena... Ja sve mislim da je to pravo mjesto srce:)
prava si inspiracija, mogla bih i ja napravit profil Ostavljen, da nam ove zagorjele ženke jos vise posandrcaju
Aaah now you want to
eeh sad znate kako je meni teško, ja ovako moram svaki dan :D
kada zivis za slavu i zguzvani papir iz dubine dzepa nisi nista bolje ni zasluzila...
ovaj lik je sila..,