Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj da mi je vakih u džemoatu, svaki dan bi ona meni u mekteb isla...
Ja bi joj dao da mi ga pofafa
ja bi joj ga dao da se poigra da joj ne bude dosadno da sam taj sef
FACEBOOK je nista drugo, nego do sirenje laznog ega. Gledano s druge strane, mislim da je on poslovnim ljudima totalno neprimjeren, pogotovo ovim preko 30. Barem u mojim ocima. Smjesno mi je vidjeti neke javne face, koje rade u ozbiljnim bransama, kako razmjenjuju slicice \"Zivotinjskog carstva\" ili javno \"pokazuju\" vidi-me-gdje-sam-bio slike sa raznih putovanja i sl. Tacnije, on mi dodje kao elektronska, moderna verzija nekadasnjih spomenara. Nazad na clanak, i ja bih joj dala otkaz!!
ok, i sta je sporno u postpuku njenog sefa? zjev
no more sugar, now SUGAR FREE!!
HAHAHAHA Svaka Cast Sefe!
Kako je cura slatka...
A ti si gradjanin? Kojeg reda ili ti RODA uzvisenog? Imas li kakvu potvrdu za to? Po kometaru se primijeti da si jedino isfrustriran vlastitom malogradjanstinom... FB - super stvar za one ciji su prijatelj i rodjaci razbacani svugdje po svijetu...
Facebook TI JE KAD Bosanski SELJAk CITAJ krkan dode u grad pa se ne moze prilagoditi nego istjera i ono malo gradana sto je bilo u njemU KOLEKTIVNA UTOPIJA ZVANA SARAJEVO.
pa nije facebook za glupane, a posebno nije za GLOOPACHE
Šta je to Facebook???
eh, pa ovaj facebook samo sranje radi...bila sam na FB-u i neki dan sam izbrisala profil...sranje zivo!